Новини коледжу

Новини коледжу

Атестація здобувачів фахової передвищої освіти зі спеціальності 012 Дошкільна освіта

Батьківська категорія: Новини

З 14 червня по 30 червня 2023 року в Комунальному закладі Сумської обласної ради "Лебединський  педагогічний фаховий коледж  імені А. С. Макаренка" працювала екзаменаційна комісія з атестації  здобувачів фахової передвищої освіти зі спеціальності 012 Дошкільна освіта.

Детальніше: Атестація здобувачів фахової передвищої освіти зі спеціальності 012 Дошкільна освіта

Атестація здобувачів фахової передвищої освіти зі спеціальності 013 Початкова освіта

Батьківська категорія: Новини

З 16.06.2023 по 24.06.2023 в коледжі тривала атестація здобувачів освіти спеціальності 013 Початкова освіта у формі кваліфікаційних екзаменів, метою яких було встановлення відповідності рівня якості здобутої  студентами освіти системі компетенцій, програмних результатів, що визначені освітньо-професійною програмою підготовки фахівців  зі спеціальності 013 Початкова освіта ( галузі знань 01 Освіта /Педагогіка).

Детальніше: Атестація здобувачів фахової передвищої освіти зі спеціальності 013 Початкова освіта

До змін і прогресу!

Батьківська категорія: Новини

Саме такий умовний девіз міг мати конкурс проєктів навчальних кабінетів, який відбувся в Комунальному закладі Сумської обласної ради «Лебединський педагогічний фаховий коледж імені А.С.Макаренка». В нелегких умовах воєнного стану оголошений адміністрацією коледжу конкурс мав на меті стимулювання діяльності циклових комісій, завідувачів кабінетів щодо вдосконалення навчально-матеріальної бази та забезпечення функціонування кабінетів для організації освітнього процесу та реалізації завдань відповідно до стандартів фахової передвищої освіти та навчальних планів підготовки фахових молодших бакалаврів.

Детальніше: До змін і прогресу!

Відбулася атестація здобувачів освіти спеціальності 231 Соціальна робота

Батьківська категорія: Новини

У Комунальному закладі Сумської обласної ради «Лебединський педагогічний фаховий коледж імені А.С. Макаренка» з 15 червня по 22 червня 2023 року працювала екзаменаційна комісія, яка провела атестацію здобувачів освіти зі спеціальності 231 Соціальна робота, визначила їх теоретичний і практичний рівень підготовки з соціально-педагогічних дисциплін.

Детальніше: Відбулася атестація здобувачів освіти спеціальності 231 Соціальна робота

З Днем Конституції України, якій сьогодні виповнюється 27 років

Батьківська категорія: Новини

Цей день  важливий для українців, оскільки символізує нашу незалежність, самостійність, значимість наших прав і свобод, які закріплені в Конституції. Разом ми відбиваємо російську агресію і прагнемо зберегти мир, суверенітет, єдність нашої країни. Зичимо всім громадянам України щасливого та мирного майбутнього! Слава Україні!

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я