Готовність майбутніх учителів музичного мистецтва до співпраці з учнями в освітньому процесі Нової української школи

Батьківська категорія: Новини

07 червня 2023 року на засіданні педагогічної ради коледжу виступила здобувачка фахової передвищої освіти ІV курсу спеціальності 014 Середня освіта (Музичне мистецтво) Вікторія МОЛОШНА, член робочої групи з розроблення освітньо-професійної програми «Музичне мистецтво». Вона взяла участь в обговоренні основного питання порядку денного «Про формування готовності майбутніх фахівців до взаємодії з учасниками освітнього процесу на основі педагогіки партнерства» та виступила з доповіддю на тему «Готовність майбутніх учителів музичного мистецтва до співпраці з учнями в освітньому процесі Нової української школи».

Вікторія Сергіївна схарактеризувала особливості музично-педагогічної діяльності фахівця в сучасному освітньому просторі; розкрила структуру готовності майбутніх учителів музичного мистецтва до співпраці з учнями через взаємодію когнітивного, особистісно-аксіологічного та праксеологічного компонентів. Студентка звернула увагу на необхідність забезпечення міжособистісного та мистецького діалогу з учнями, реалізацію співтворчості в сучасному освітньому процесі, важливість використання креативних методів навчання.

Висвітлення досвіду Вікторії МОЛОШНОЇ дало змогу врахувати рівень готовності майбутніх учителів музичного мистецтва до співпраці з учнями та доопрацювати освітньо-професійну програму в частині «Оцінювання результатів навчання» та визначити додаткові до Стандарту фахової передвищої освіти спеціальності 014 Середня освіта (за предметними спеціальностями) компетентності і програмні результати.

Гарант ОПП «Музичне мистецтво»

Ірина РОЖКО

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я