Атестація здобувачів фахової передвищої освіти зі спеціальності 012 Дошкільна освіта

Батьківська категорія: Новини

З 14 червня по 30 червня 2023 року в Комунальному закладі Сумської обласної ради "Лебединський  педагогічний фаховий коледж  імені А. С. Макаренка" працювала екзаменаційна комісія з атестації  здобувачів фахової передвищої освіти зі спеціальності 012 Дошкільна освіта.

Студенти складали  комплексний кваліфікаційний екзамен із фахових дисциплін,   екзамен із додаткової кваліфікації "Вихователь логопедичних груп"/"Гувернер".

Результати атестації свідчать про те, що здобувачі освіти    засвоїли теоретичний матеріал з дошкільної педагогіки та окремих методик, набули інтегральні, загальні та спеціальні компетентності, визначені освітньо-професійною програмою, оволоділи методикою виховання і навчання дітей дошкільного віку відповідно до освітніх напрямів, передбачених Базовим компонентом дошкільної освіти та програмами  виховання і навчання дітей, уміють організовувати роботу з дітьми та батьками в сім'ях, володіють сучасними технологіями та ознайомлені з методиками діагностики.

Здобувачі освіти спеціальності 012 Дошкільна освіта можуть працювати вихователями, гувернерами,  сприяти мовному розвитку дітей логопедичних груп.  Майбутні вихователі логопедичних груп  засвоїли методику індивідуальної та фронтальної логопедичної роботи, розуміють причини і сутність порушень мовленнєвої діяльності у дітей, уміють виявляти мовленнєві порушення, знають особливості та послідовність виправлення звуків, уміють здійснювати планування роботи з дітьми, які потребують логопедичної допомоги. Випускники навчилися правильно добирати, естетично оформлювати та доцільно використовувати наочний матеріал, власноруч виготовляти логопедичні ігри для постановки, автоматизації та диференціації звуків.

Вікторія ТАРАН, голова екзаменаційної комісії  з атестації  здобувачів фахової передвищої освіти зі спеціальності 012 Дошкільна освіта

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я