Відбулася атестація здобувачів освіти спеціальності 231 Соціальна робота

Батьківська категорія: Новини

У Комунальному закладі Сумської обласної ради «Лебединський педагогічний фаховий коледж імені А.С. Макаренка» з 15 червня по 22 червня 2023 року працювала екзаменаційна комісія, яка провела атестацію здобувачів освіти зі спеціальності 231 Соціальна робота, визначила їх теоретичний і практичний рівень підготовки з соціально-педагогічних дисциплін.

Мета атестації здобувачів фахової передвищої освіти – оцінювання рівня професійної компетентності, ступеня засвоєння освітньо-професійної програми підготовки фахівця на відповідність рівню підготовки молодшого спеціаліста за спеціальністю 231 Соціальна робота. Здобувачі складали комплексний кваліфікаційний екзамен з теорії та технології соціальної роботи та екзамен із додаткової кваліфікації «Соціальна педагогіка».

 

Під час іспитів більшість випускників показали достатні науково-теоретичні знання з названих навчальних дисциплін. На основі сформованих на достатньо високому рівні знань із теорії та технології соціальної роботи, соціальної педагогіки студенти вміло поєднували теорію з практикою. Перевірка й оцінка теоретичної та практичної підготовки студентів коледжу з метою встановлення відповідності їх освітнього та кваліфікаційного рівнів до вимог Стандарту якості освіти, Закону  про фахову передвищу освіту засвідчили, що більшість випускників мають широкий загальний і професійний кругозір, на достатньому рівні орієнтуються в сучасних проблемах, особливостях здійснення соціально-педагогічної діяльності.

 

Члени екзаменаційної комісії особливо відначили відповіді таких здобувачів як Ярошенко Каріна Віталіївна, Безбабна Ольга Михайлівна та Сільченко Ігор Ігорович, які виявили повноту фактичних знань теоретичних та практичних основ психолого-педагогічного, соціально-профільного циклу навчальних дисциплін, проявили вміння застосовувати отримані знання в нетипових, змінених, нестандартних ситуаціях.

 

Екзаменаційна комісія вітає випускників спеціальності 231 Соціальна робота з успішним складанням атестації здобувачів освіти, набуттям загальних, фахових компетентностей і бажає творчих та професійних успіхів!

Людмила КЛИМЕНКО, голова екзаменаційної комісії     

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я