Висловлюємо щирі співчуття з приводу загибелі захисника України

Батьківська категорія: Новини

Трагічна звістка вкотре сколихнула наш освітянський колектив. У боях за Україну поліг випускник 1990 року Лебединського педагогічного фахового коледжу спеціальності Початкова освіта Сергій Іванович Кулябка. Викладачі та однокурсники пам'ятають Сергія відповідальним, цілеспрямованим, активним і творчим  студентом, який брав участь у мистецьких заходах, у вокальному ансамблі, спортивних і освітянських заходах.

Головний сержант - командир гармати самохідного артилерійського взводу самохідної артилерійської батареї самохідного артилерійського дивізіону, старший сержант загинув під час виконання бойового завдання,  він лишився вірним військовій присязі до останнього свого подиху…

Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати рідної, близької людини, та нехай добрий, світлий спомин про покійного захисника назавжди залишиться у пам’яті рідних, друзів, бойових побратимів, усіх, хто знав його, любив і поважав. Сумуємо разом із вами, низько схиляємо голови у скорботі та глибокій шані.

Колектив  коледжу  висловлює щирі співчуття рідним, близьким та друзям. Сергій Іванович назавжди залишиться в нашій пам'яті таким, яким був – чесним, порядним, надійним, доброзичливим, великим патріотом України.

Нехай пам’ять про героїзм захисників згуртує нас, дасть мудрість, наснагу та віру в Перемогу України!  Вічна і світла пам'ять Герою!

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я