Шановні працівники та студенти коледжу!

Батьківська категорія: Новини

Доводимо до  відома інформацію про Віртуальну платформу емоційної підтримки з протидії COVID-19

Асоціація інноваційної та цифрової освіти інформує, що в Україні запрацювала Віртуальна платформа емоційної підтримки Моніторингового центру КМДА з протидії COVID-19.

У рамках цього проєкту кожен українець має можливість безкоштовно отримати індивідуальні консультації від сертифікованих психологів та тренерів-практиків з емоційного інтелекту Освітнього Хабу міста Києва, які дозволять зберегти та зміцнити позитивний емоційний та психологічний стан людей протягом всього часу дії карантину, а також навчатись онлайн м'яким навичкам (softskills), які потрібні кожному, незважаючи на вік та професію.

Якщо під час карантину людина має негативний настрій, негативні емоційні переживання, тривогу, страх, знаходиться у депресивному стані, вона може звернутися до Віртуальної платформи емоційної підтримки Моніторингового центру КМДА з протидії COVID-19  і отримати безкоштовні консультації відповідних фахівців.

Віртуальна платформа емоційної підтримки Моніторингового центру КМДА з протидії COVID-19- саме так можна задати пошук і одразу вийти на цю платформу. Тематика розділів на сайті різна, зокрема, «Емоційна підтримка», «Дитячий садок онлайн» тощо. Натискаєте на потрібну і працюєте з фахівцем за своїм запитом. Всі послуги безкоштовно.

https://moncenter.eduhub.in.ua

 

Олена Баль, практичний психолог

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я