Семінар-практикум «Успішне працевлаштування вже сьогодні»

Батьківська категорія: Новини

Працевлаштування молоді є актуальним питанням сьогодення. Не є таємницею, що існує безліч бар’єрів на шляху до успішного та швидкого працевлаштування: невпевненість у власних компетенціях, невміння вигідно позиціонувати себе роботодавцю тощо.

З метою обговорення вищезазначених питань 29 квітня 2024 року в коледжі відбувся семінар-практикум «Успішне працевлаштування вже сьогодні», який для студентів-випускників провела соціальний педагог Світлана КОВАЛЕНКО.

Студенти виконували інтерактивні вправи щодо визначення ціннісних пріоритетів, виявляли особистісні характеристики, які необхідні для досягнення професійних цілей, відпрацьовували навички самопрезентації.

До зустрічі з випускникам була запрошена керівник підрозділу сприяння працевлаштуванню випускників Вікторія КРИВОРУКА, яка ознайомила слухачів з вакансіями у сфері освіти Сумської області.

Семінар-практикум був  пізнавальним для молоді, адже вони дізнались, як правильно себе презентувати, як укладати резюме, що може бути джерелом пошуку інформації про роботу.

Світлана КОВАЛЕНКО,

соціальний педагог

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я