Тиждень охорони праці та безпеки життєдіяльності

Батьківська категорія: Новини

З 15 по 19 березня 2024 року  в КЗ СОР «Лебединський педагогічний фаховий коледж імені А.С. Макаренка»  проходив  тиждень охорони праці та безпеки життєдіяльності, в межах роботи якого відбулося декілька змістовних заходів .

Для здобувачів освіти проведені практичні заняття з надання домедичної допомоги. Заняття, які проходили на базі  медичного коледжу, організували викладачі  Захисту України Олександр Грушко, Володимир Вакуленко.

З метою формування у здобувачів освіти відповідального ставлення до безпеки життєдіяльності, усвідомлення ними необхідності набуття навичок безпечної поведінки в умовах надзвичайних ситуацій викладач безпеки життєдіяльності та охорони праці Світлана Бережна організувала і провела квест-вікторину «Безпека – це життя».

В інтелектуальних змаганнях взяли участь студенти 222 та 441 груп. Учасники квесту змагались на станціях «Пожежна безпека», «Безпека дорожнього руху», «Мінна безпека». Під час виконання завдань студенти мали можливість перевірити та узагальнити свої знання про засоби та правила  пожежогасіння, правила дорожнього руху, поведінку в надзвичайних ситуаціях, пов’язаних із вибухонебезпечними предметами. Успішно виконали завдання   квест-вікторини  студенти: Бова Ольга, Олійник Іванна,  Сеплива Тетяна, Лисенко Юлія (222 гр.), Фесенко Віталій, Виноград Максим, Облаушко Максим  (441гр.).

Протягом тижня була здійснена перевірка стану охорони праці та безпеки життєдіяльності в структурних підрозділах коледжу.

 

Олег ЗАБУГА, інженер з охорони праці

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я