Психологія для всіх

Батьківська категорія: Новини

Життя людини - дуже непередбачуване і бурхливе. Воно може дарувати нам хвилини щастя і, в той же час, приносити багато клопоту, неприємностей і зла. Іноді людині важко утримати тягар цих проблем на своїх плечах, і вона може втратити надію, віру в себе, а найголовніше - своє здоров'я. Уникнути цього нам допомагають мудрі поради досвідчених фахівців – психологів. Психологія - наука про психіку як єдність свідомого і несвідомого, зовнішнього і внутрішнього психічного у взаємодії людини зі світом.

Психологи першими відчувають наслідки суспільних змін та вплив на життя людини. У цей тяжкий період українці знаходяться під важким емоційним тягарем: військові дії, загострення соціально-економічних умов життя, потоки негативної інформації з телеекранів та інтернету. Сьогодні великою цінністю є можливість бути почутим, відверто розповісти про свої проблеми, розібратися у своїх почуттях і знайти шлях та сили рухатися вперед, не озираючись назад. У цій нелегкій справі роботи над собою, на допомогу приходять психологи.

Психологія допомагає краще пізнати свій внутрішній світ, зміцнити взаємини з іншими людьми. Тому психологічна література  набула великої популярності.

У межах Тижня психології в бібліотеці коледжу була організована книжкова виставка «Популярна психологія для всіх і кожного!».

На ній представлені популярні видання з різних галузей психологічної науки. Ця виставка створена для орієнтування студентів у психологічній інформації з книг  фонду нашої бібліотеки.

На виставці представлені навчальна й науково-популярна література з психології та саморозвитку, досягнення успіху в кар’єрі та особистому житті, побудови якісних взаємин і конструктивного спілкування. Кожна книга виставки дорогоцінне зерно мудрості, відкриває шматочок таємниці людської психіки.

Завітайте у бібліотеку, щоб знайти цінні та корисні поради й рекомендації для збереження психічного здоров'я та підтримки емоційного добробуту!

Зануртеся в глибини людської душі разом із нами!

Ірина МІРОНОВА, бібліотекар

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я