Бережи життя- думай про здоров’я

Батьківська категорія: Новини

Збереження здоров’я людини- споконвічна проблема, стрижнем якої є шлях до вільного, гармонійного розвитку особистості. Протягом останніх років в Україні склалася несприятлива епідеміологічна ситуація, обумовлена значним поширенням хвороб, що передаються статевим шляхом, у тому числі ВІЛ/СНІДу.

З метою формування  інформаційної підтримки у питаннях здорового способу життя, надання доступно об’єктивної  інформації про ВІЛ і СНІД  23 квітня 2024 року було проведено відкрите засідання Університету здоров’я для здобувачів освіти II курсу з теми «Бережи життя – думай про здоров’я. Профілактика венеричних захворювань, СНІДу та інших небезпечних хвороб».

На виховний захід була запрошена викладач дерматовенерології медичного коледжу Забуга Н.В., яка надала інформацію про шляхи зараження венеричними захворюваннями і ВІЛ інфекцією  та про те, як можна уберегтися від поширення СНІД на планеті.

Захід супроводжувався відеопрезентаціями, в яких детально розглядалася історія вивчення і поширення цих захворювань, проводилося ознайомлення з проявами ВІЛ інфекції та ознаками СНІДу. Порушувалися питання відповідального ставлення молоді до статевих стосунків, можливих наслідків ризикованої поведінки, були надані поради, які допоможуть звести можливість зараження до мінімуму.

Символом боротьби зі СНІДом є червона стрічка. Проєкт «Червона стрічка»- символ співчуття, підтримки і надії без СНІДу.

Після почутого, неможливо не вибрати здоровий спосіб життя. Кожен усвідомив усю небезпеку, яку несе хвороба, і робитиме все можливе, щоб уберегти себе і своїх близьких від цієї страшної інфекції.

Будьте здоровими та обережними!

Наталія ЗАБУГА, наставник 521 групи

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я