Методичний фестиваль “Студентські перлинки”

Батьківська категорія: Новини

 

11 квітня 2024 року згідно плану  роботи КЗ СОР «Лебединський педагогічний фаховий коледж імені А. С. Макаренка», як базового для педагогічних ЗФПО Центрального регіону України, відбулося засідання методичного об'єднання викладачів математичних дисциплін. Цьогоріч для роботи було обрано форму методичного фестивалю з яскравою назвою “Студентські перлинки”.

У фестивалі взяли участь студенти та їх викладачі  із 7 міст центрально-східного регіону України.

 

З вітальним словом до учасників звернулася голова ради директорів ЗФПО Центрального регіону України Любов Білокобильська, яка висловила віру в те, що сьогоднішні студенти зможуть бути надійною опорою та будівниками найкращої нашої країни.

Студенти презентували цікаві ідеї для проведення уроків математики та позакласної роботи з математики. Кожен з учасників знайшов однодумців: Марія Столяренко (Коростишівський педагогічний фаховий коледж імені І.Я.Франка), Анастасія Бурма (Комунальний навчальний заклад фахової передвищої освіти "Корсунь-Шевченківський педагогічний фаховий коледж ім. Т. Г. Шевченка Черкаської обласної ради") та Анастасія Гутник (КЗ КОР Білоцерківський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж) продемонстрували ідеї для проведення сучасних уроків, що зацікавлять здобувачів початкової освіти; Дарину Фенько (КЗ СОР "Лебединський педагогічний фаховий коледж імені А.С.Макаренка") та Іллю Баурду (КЗ КОР Білоцерківський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж) зацікавила тема проведення уроків у формі квесту; Каріну Решодько (КЗ КОР " Ржищівський гуманітарний фаховий коледж") та Анастасію Кириченко (Комунальний заклад «Прилуцький гуманітарно-педагогічний фаховий коледж імені Івана Франка» Чернігівської обласної ради) об'єднав пошук цікавих форм позакласної роботи з математики. Особливим був виступ Анастасії Кукси (КЗ КОР "Богуславський гуманітарний фаховий коледж ім. І. С. Нечуя-Левицького"), яка не тільки продемонструвала свої ідеї використання ІКТ для навчання математики дистанційно, але й залучила всіх учасників до виконання інтерактивних вправ.

Організатор фестивалю Людмила Доля багато зробила для того, щоб створити атмосферу фестивалю. Були і музичні заставки, і перлинки від кмітливих дітлахів, й інтерактивна вправа для викладачів “Намисто”, а на завершення хореографічний сюрприз від колективу “Веселка”.

 

На кожному фестивалі обирають кращих. Цього разу самі учасники шляхом голосування визначили, чиї ідеї їм стануть у нагоді в майбутній професійній діяльності.

 

Вітаємо Фенько Дарину (наставник Доля Л.М.), Баурду Іллю (наставник Сокол С.І.) та Куксу Анастасію(наставник Дятленко Н.А.).

Бажаємо знайти ще багато цікавих методичних перлинок, отримувати задоволення від творчої праці.

Саме такі слова прозвучали у підсумковому зверненні координатора заходу, методиста коледжу Валентини Кіріної-Радчук.

 

Людмила ДОЛЯ, керівник регіонального методичного об'єднання викладачів математичних дисциплін

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я