Зустріч у рамках проєкту «Завжди поруч»

Батьківська категорія: Новини

«Профілактика та подолання стресу».

Стрес є невід'ємною частиною нашого життя, проте ми можемо навчитися ефективно відновлюватися від його впливу. У сучасному світі, де тривога за власне та життя близьких є постійним фактором, набуття таких навичок є надзвичайно важливим.

8 квітня 2024 року в рамках проєкту "Завжди поруч" відбулася зустріч викладачів циклової комісії природничих, фізико-математичних дисциплін з методиками навчання разом з практичним психологом на тему "Профілактика та подолання стресу". Під час зустрічі обговорювалися питання природи виникнення стресу та його впливу на фізичне і психічне здоров'я людини.

Оксана ХОМИШЕНКО ознайомила присутніх з методиками, спрямованими на поліпшення психічного здоров'я та самопочуття. Учасники виконали вправи на напруження та розслаблення, оволоділи техніками дихання та позитивного мислення. Викладачі активно долучалися до дискусій, що свідчить про їхню зацікавленість з даної тематики. Завдяки проведеному опитуванню, змогли оцінити свою схильність до стресових станів.

Практичний психолог надала дієві рекомендації щодо профілактики стресу, у той час як педагоги поділилися власними способами, що допомагають їм у боротьбі з тривожністю в умовах сучасної реальності.

Сподіваємося, що зустріч із психологом виявилася корисною для педагогів і надала їм необхідні знання та інструменти для ефективного управління стресом у повсякденному житті. Розмірковуючи над отриманими порадами та способами підтримки, педагоги зможуть не лише забезпечити власне психічне благополуччя, але й передати набуті знання студентам, сприяючи створенню здорового та продуктивного освітнього середовища.

Оксана ХОМИШЕНКО, практичний психолог

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я