Арттерапевтична зустріч «Дозволь собі бути щасливим»

Батьківська категорія: Новини

Щасливий той, хто вважає себе щасливим.

Г.Філдінг

Війна виснажує нас фізично та психічно. Попри те, що наша психіка здатна адаптуватися під будь-які складнощі, кожен день бойових дій у рідній країні пережити надзвичайно складно. У цей непростий час варто підтримувати себе, рідних та близьких, знаходити хоч маленькі приводи для щастя. Адже щасливі люди завжди перебувають у гармонії з собою та оточуючим.

Викладачі циклової комісії дошкільної педагогіки, психології, соціально-педагогічних дисциплін та окремих методик 27 березня 2024 року стали учасниками арттерапевтичної зустрічі «Дозволь собі бути щасливим», яку організувала і провела соціальний педагог Світлана КОВАЛЕНКО.

Під час заходу педагоги дискутували на тему: «Що таке щастя?», «Від чого залежить щастя?», «Як стати щасливим?» У кожного виявилося своє тлумачення поняття «щастя», але усі зробили спільний висновок, що щастя завжди поруч, його можна знайти в найпростіших речах, які надають життю яскравих фарб.

Позитивні емоції та спогади про щасливе дитинство викликала у колег вправа «Моя улюблена іграшка». Зацікавила викладачів арттерапевтична вправа «Сім’я в образах квітів, що відображає емоційне самопочуття, уявлення про місце і роль людини в сім’ї. Педагоги ознайомилися з нетрадиційними техніками малювання пакетиком. Вправа допомогла колегам зняти психічне напруження, заспокоїтися, зосередитися, переключити увагу і пізнати мистецтво.

Вправа «Чарівна скринька» з передбаченнями стала чудовим завершенням корисної та творчої зустрічі. Було тепло, душевно та весело. У повітрі відчувався легкий аромат кави та щастя!

Світлана КОВАЛЕНКО,

соціальний педагог

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я