Мистецтво справді зцілює

Батьківська категорія: Новини

Музей … Місце, де можна зустрітися з минулим, побачити сьогодення і зазирнути у майбутнє. Коли проходиш  його залами, відчуваєш, як дух часів, що пішли, наповнює тебе. Ознайомлення з експонатами музею – це  чудова  можливість для здобувачів освіти поповнити свої знання про історію та культуру Лебединщини.

В межах декади методичної комісії класних керівників/наставників студентських академічних груп з метою розширення кола знань історичного та краєзнавчого спрямування студенти відвідали Лебединський міський художній музей імені Б.К. Руднєва та Лебединський міський краєзнавчий музей.

Основною метою екскурсії до музеїв  було виховання національної гідності,  почуття гордості за свою країну, ознайомлення зі зразками живопису, графіки та скульптури. Але ж не треба забувати, що відвідування музею покращує ментальне здоров’я, викликає  емоції радості, приємного хвилювання і, звичайно ж,  дарує нові знання, розвиває творчі здібності.

Студенти відзначили, що під час відвідування музеїв  відчували різний спектр емоцій, у тому числі смуток і тривогу, але переважно – це  позитивні відчуття, приємне хвилювання та радість.

Дякуємо екскурсоводам за змістовну екскурсію, за їхню благодійну діяльність, адже кошти, які сплачуються за екскурсійні послуги, перераховуються на потреби нашим захисникам і захисницям.

До нових зустрічей!

 

Наталія  ШАМ, голова циклової/методичної комісії

наставників студентських академічних  груп

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я