Студенти-випускники звітують

Батьківська категорія: Новини

Переддипломна практика є заключною ланкою практичної підготовки здобувачів освіти у коледжі. Під час цієї практики поглиблюються та закріплюються теоретичні знання, формуються вміння та навички професійної діяльності, набувається досвіду самостійної роботи. Педагогічна практика створює реальні можливості для формування готовності студентів до проведення освітньої роботи з дітьми, потреби здобувати і застосовувати нові теоретичні і методичні знання й одночасно засвоювати передовий педагогічний досвід.

19 березня 2024 року відбулась підсумкова конференція з переддипломної практики здобувачів освіти 341 групи.

У роботі конференції взяли участь студенти групи, керівники практики Павленко Ірина Миколаївна, Марченко Олена Володимирівна, завідувач навчально-виробничої практики Клименко Людмила Анатоліївна, завідувач відділення початкової та середньої освіти Бендюг Микола Володимирович, директор коледжу Білокобильська Любов Борисівна.

Студенти ІV курсу спеціальності 014 Середня освіта (Музичне мистецтво) проходили переддипломну педагогічну практику в загальноосвітніх навчальних закладах Лебедина, Сум, Тростянця, Охтирки, Охтирського району Сумської області та Полтавського району Полтавської області. Навчальні заклади області не перший рік є нашими партнерами і завжди радо зустрічають студентів.

Престиж коледжу залежить від рівня підготовленості студентів-практикантів, їх  умінь застосовувати свої знання на практиці,  проєктувати освітню діяльність у сучасній школі.  Саме такий рівень підготовки продемонстрували наші випускники. Керівники баз практики в характеристиках відзначають працездатність, дисциплінованість, комунікабельність, творчі успіхи студентів-практикантів. Усі керівники практики наголошують на високому рівні підготовки студентів, на їх активності у роботі.

У звітах студенти поділилися своїми досягненнями, досвідом, враженнями, набутим під час практики.

Особливо цікавими були виступи студентів Дружиніної Дар’ї, Баришевої Аліни, Дорошенко Юлії, Целюх Аліни, які презентували набутий досвід та враження про професійну діяльність.

До уваги учасників конференції студенти представили фото-, відеоматеріали, продемонстрували інноваційні технології, які використовували на практиці. Виступи були цікавими, змістовними.

 

Керівники практики Павленко Ірина Миколаївна та Марченко Олена Володимирівна підвели підсумки переддипломної практики, зазначивши, що студенти 4 курсу впоралися із завданнями, план переддипломної практики виконаний повністю,  мета і завдання реалізовані.

До здобувачів освіти звернулася директор коледжу Білокобильська Любов Борисівна, яка високо оцінила результати проходження випускниками практики, відмітила творчий підхід студентів до звітів і побажала  успіхів та подальшого професійного зростання.

 

Людмила КЛИМЕНКО, завідувач навчально-виробничої практики

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я