Виставка рукоділля та творчого хобі «HANDMADE-Expo»

Батьківська категорія: Новини

Як відомо, найцінніші та найдорожчі речі – це ті, що зроблені своїми руками. Сьогодні багато товарів виробляється вручну: від предметів розкоші, одягу, аксесуарів  до предметів повсякденного побуту, косметики, меблів. Такі вироби прийнято називати «hand made», що в  перекладі  означає «зроблено вручну». Рукоділля багатьох відволікає від проблем і допомагає знайти шляхи їх вирішення. Саме такі хендмейд товари набувають усе більше і більше шанувальників у всьому світі.

6-8 березня 2024 року в межах декади циклової/методичної комісії класних керівників/наставників студентських академічних груп відбулася виставка рукоділля та творчого хобі студентів, яка продемонструвала високий рівень творчості, креативу, фантазії та вміння бачити красу навколишнього світу. Виставкові композиції вражали своєю різноманітністю: картини  різних технік виконання, вишиті рушники та серветки, алмазна вишивка, декупаж з роздрукуванням, топіар, ганутель, прикраси з бісеру, м’які іграшки, плетені кошики… Деякі роботи сповнені глибоким символічним змістом, інші – тонким гумором, проте всі відзначаються національним колоритом, притаманним лише творчій душі наших юних громадян України.

Відвідувачі виставки були в захваті від композицій. Виставка не залишила байдужим нікого. Особлива подяка працівникам бібліотеки Наталії МАТВІЄНКО та Ірині МІРОНОВІЙ, які зі смаком і любов’ю підготували й оздобили місце проведення. Дякуємо студентам та наставникам груп за неповторні миті спілкування з прекрасним.

 

Наталія  ШАМ, голова циклової/методичної комісії

наставників студентських академічних  груп

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я