ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ!

Батьківська категорія: Новини



Професія педагога є однією з найважливіших і затребуваних в Україні. Наступне покоління потребуватиме якісно нових фахівців, тому педагогічні заклади освіти ставлять перед собою надпотужне завдання - підготовка нової генерації освітян.
Комунальний заклад Сумської обласної ради «Лебединський педагогічний фаховий коледж імені А.С.Макаренка» запросив випускників 9,11 класів та випускників минулих років на День відкритих дверей, який відбувся 02 березня 2024 року у стінах закладу. Метою заходу було сприяти випускникам шкіл визначитися з майбутньою професією та отримати практичні, пізнавальні, комунікативні компетенції, необхідні для професійного планування власного майбутнього.


В актовій залі коледжу директор Любов БІЛОКОБИЛЬСЬКА ознайомила майбутніх студентів з історією та досягненнями закладу.
Відповідальний секретар приймальної комісії Вікторія КРИВОРУКА надала інформацію абітурієнтам та їхнім батькам про особливості вступної кампанії 2024 року.
Знайомство зі спеціальностями пройшло у вигляді квесту по відповідних локаціях.
Спеціальність Середня освіта (Музичне мистецтво) з додатковою кваліфікацією «керівник дитячого хореографічного колективу» зустрічала гостей талантами на сцені актової зали.
Представники спеціальності Соціальна робота з додатковою кваліфікацією «соціальний педагог» Богдана МІЩЕНКО і Марина ДРЕВАЛЬ охарактеризували перспективи працевлаштування соціального працівника та запропонували виконати вправу «Дерево талантів та здібностей», щоб визначити, якими особистісними якостями повинен володіти соціальний працівник.
Студенти спеціальності Дошкільна освіта з додатковими кваліфікаціями: «вихователь логопедичних груп»; «гувернер» Єлизавета ГНАТЮК і Анна ГЛУЩЕНКО, запросили майбутніх вступників поринути у світ дитинства, де є казки, іграшки, сюрпризи. Цікавою була практична частина, де відбулася драматизація фрагменту казки, повправлялись у складанні пазлів та впізнаванні казкових героїв, а також звели будівлю з конструктора.
Викладачі та студенти спеціальності Початкова освіта з додатковими кваліфікаціями: «вчитель англійської мови в початкових класах»; «вчитель інформатики в початкових класах та керівник гуртка робототехніки» ознайомили учасників заходу з історією становлення професії вчителя. Використовуючи інтерактивні вправи, викладач педагогіки Наталія МИХАЛЕНКО разом з майбутніми вступниками з`ясували важливі вимоги до професії вчителя та створили «Словник серця».
Застосовуючи мультимедійну дошку, Софія АГЄЄВА запросила гостей зустрічі до виконання вправ «Spinning», «Catch the word», «Balloon».
Дар`я КОСТИРЯ разом із викладачем робототехніки Тетяною ШУПИК продемонстрували можливості STEM-освіти.
Голова циклової комісії природничих дисциплін Сергій ПРИХОДЬКО детально розповів та показав роботу мобільної метеорологічної лабораторії.
Представники спеціальності Середня освіта (Фізична культура) з додатковою кваліфікацією «інструктор-методист тренажерної зали» ознайомили вступників з матеріально-технічною базою спеціальності та досягненнями у спорті. Студентка коледжу, чемпіонка України і світу з панкратіону, Владислава БЕЗКОРОВАЙНА розповіла про переваги навчання та тренування у коледжі. Викладачі та здобувачі освіти створили легку, дружню атмосферу.
Лебединський педагогічний фаховий коледж допоможе Вам не тільки стати висококваліфікованим фахівцем, а й розкриє Ваші здібності, підтримає Ваші ідеї та втілить їх у життя. Ми завжди відкриті до нового.
Ваше майбутнє починається в нас!

Вікторія КРИВОРУКА, відповідальний секретар приймальної комісії

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я