Єдиний спосіб порозумнішати – грати з розумнішим противником

Батьківська категорія: Новини

“Що? Де? Коли?” – культова інтелектуальна гра, яка здатна залучити мільйони любителів гри з усього світу. Ця гра була вперше започаткована у 1975 році та з тих пір стала однією з найпопулярніших ігор в Україні.

27 лютого 2024 року ми (викладачі циклової комісії іноземних мов) вирішили започаткувати проведення гри “What? When? Where”, яка б сприяла розвитку ключових компетентностей студентів з англійської мови. У заході взяли участь команди 411 та 421 груп (викладач – Магаляс Катерина Володимирівна).

Як показує педагогічний досвід, використання в освітньому процесі ігрової діяльності сприяє інтелектуальному розвитку та ерудиції здобувачів освіти, формує у студентів ініціативність, гнучке мислення та підвищує зацікавленість до вивчення англійської мови.

 Запитання викликали цікавість як у гравців, так і у присутніх заходу, адже тематика була різноманітною. Гра була напруженою і важливою, щоб дізнатися, хто ж кращий не лише з англійської мови, а й з географії та історії англомовних країн, а саме: Нідерландів, Канади, Ірландії, Шотландії, Австралії, Нової Зеландії, США та Великої Британії.

Атмосфера була веселою та невимушеною. За результатами гри з невеликою різницею перемогу здобула 411 група. Команди отримали заохочувальні призи.

 

Катерина МАГАЛЯС, викладач англійської мови

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я