Інтелектуально-патріотична гра «Знай українське»

Батьківська категорія: Новини

27 лютого 2024 року згідно плану декади циклової комісії викладачів дошкільної педагогіки, психології, соціально-педагогічних дисциплін та окремих методик була проведена інтелектуально-патріотична гра «Знай українське». У заході, який організували викладачі циклової комісії Алла Михайлівна Турченко і Олена Олександрівна Шульга, взяли участь студенти 221, 231, 212 та 222 груп.

Гра мала на меті розширити знання студентів про свою країну; розвивати почуття національної свідомості, гідності, громадянської активності; виховувати повагу до української культури, почуття гордості за свою Батьківщину; формувати розуміння єдності і цілісності України, відчуття  відповідальності за долю своєї держави.

Під час проведення заходу студенти мали можливість продемонструвати   знання про рідну державу, свою кмітливість, винахідливість і швидкість. Учасники гри були поділені на дві команди: «Нескорені» та «Незалежні».  Визначені були  журі та «охоронець часу».

Гра розвивалася за блоками: «Мистецтво», «Видатні українці», «Мовні загадки», «Звичаї та традиції» та «Сучасні українські реалії». Під час виконання завдань, студенти виявили неабиякі знання з кожної теми. Останнім запитанням гри було завдання «пригадати гасло, яке є популярним серед українців, тому що так кажуть про себе люди, які вірять у перемогу наших Збройних Сил беззаперечно, сильно й неспростовно». Учасники миттєво дали відповідь і подякували воїнам ЗСУ за те, що мають можливість жити в затишних оселях, працювати та навчатися.

Журі визначило команду-переможця, а всі інші команди були нагороджені грамотами.

Українці, пишайтеся тим, що ви - українці! Шануйте себе і свою гідність, і шановані будете іншими.

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я