Брейн-ринг “Amazing English”

Батьківська категорія: Новини

Вивчення англійської мови – процес складний, але багатогранний і цікавий. Але варто замислитись, що саме англійська мова є неповторним засобом спілкування між людьми різних національностей. Оволодіння іноземною мовою є потребою часу. Під час вивчення англійської мови ми знайомимось з традиціями і звичаями інших народів та переконуємось у неповторності власної української культури.

Як відомо, одним із секретів вивчення англійської мови є «інтерес». Людина краще запам’ятовує те, що їй цікаво. 9 лютого у рамках декади циклової комісії іноземних мов була проведена гра «Брейн-ринг» серед студентів двох команд “Lucky girls” та “Simple the best”  211 групи.

Метою даного заходу було узагальнити уміння та навички студентів з вивченого програмового матеріалу, розширити лінгвістичний кругозір, підвищити рівень мотивації студентів до вивчення іноземної мови у коледжі. розвивати інтелектуальні та комунікативні здібності студентів за допомогою гри та весело провести час.

Студенти  із задоволенням виконували цікаві завдання та намагалися бути кращими. Пізнавальні завдання охоплювали широкий спектр знань студентів  країнознавства англомовних країн, а також були розраховані на їхню кмітливість, швидкість та корпоративність. Крім того, студенти співпрацювали у командах для досягнення спільної мети,  розвитку конкурентоспроможності та впевненості у своїх силах та знаннях. Нестандартним було завдання “The Black Box” , для виконання якого команди повинні були зустрітися у окремих чат кімнатах. Завершилася гра спільним виконанням пісні Фредді Мерк'юрі “We are the champions.”

 

 

 

 

 

 

Катерина Магаляс

викладач англійської мови

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я