Показове заняття з фізичного виховання

Батьківська категорія: Новини

 

27 січня 2022 року відбулося показове заняття з фізичного виховання викладача фізичної культури В. С. Вакуленка зі студентами 131 групи за модулем «Баскетбол», яке мало на меті удосконалити навички проведення комплексів ЗРВ з предметами, оволодіння методами, прийомами, принципами впровадження елементів НУШ на уроках фізичної культури, їх поєднання з іншими формами фізичного виховання в школі та впровадження під час проходження практики.

Викладач та студенти поставили перед собою завдання

  • скласти контрольний норматив з виконання передачі двома руками від грудей з місці на швидкість;
  • удосконалити техніку виконання тактико-технічних елементів гри баскетбол;
  • розвивати фізичні якості та закріпити техніку вивчених елементів гри в естафетах з елементами баскетболу.

Заняття проходило у доброзичливій, динамічній, цілеспрямованій, позитивній, добрій атмосфері між студентами та викладачем, прослідковувалося формування у студентів стійкої мотивації щодо збереження свого здоров’я, фізичного розвитку та фізичної підготовки.

Викладач використовував різноманітні організаційні форми, засоби, методи та прийоми, за рахунок чого забезпечив оптимальну рухову активність всіх студентів, досягнувши високих показників моторної щільності заняття.

Під час проведення, прослідковувався тісний взаємозв’язок з іншими навчальними дисциплінами, такими як ТМФВ, педагогіка, психологія та педагогічна практика.

Використання ігрових технологій, зробило заняття не лише цікавим і захоплюючим, а й сприяло оволодінню студентами знань, умінь і навичок їх проведення. Студенти самостійно проводили комплекс ЗРВ, що сприяло оволодінню методикою та формуванню спеціальних компетентностей сучасного педагога.

 

Олександр СТЕПАНЕНКО,

голова циклової комісії викладачів фізичного виховання з методиками навчання

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я