Вивчаємо історію

Батьківська категорія: Новини

Інтелектуальний ресурс нації визначає місце країни у світовому співтоваристві. Зміцненню авторитету держави, безперечно, сприяють досягнення її громадян, зокрема перемоги молоді у міжнародних учнівських та студентських олімпіадах.

Щорічно студенти нашого коледжу беруть участь у предметних  олімпіадах різних рівнів. Не є виключенням і Історія України.  

19 січня 2022 року  у  рамках декади циклової комісії соціально – економічних дисциплін відбулась студентські  олімпіади з Історії України та Всесвітньої історії. За перемогу змагались 11 студентів І курсу та 12 студентів ІІ курсу . За підсумками перевірки завдань третє місце в олімпіаді з Історії України розподілили між собою студент 521 групи Колесник Андрій та студент 121 групи Пилипович Андрій. Друге місце посіла студентка 221 групи Удовиченко Марія. Перше місце виборов студент 121 групи Капран Даніїл.

У олімпіаді зі Всесвітньої історії ІІІ місце посіли студентка 511 групи Древаль Марина та студентка 111 групи Косарєва Анастасія. ІІ місце отримала студентка 111 групи Вишньова Діана. Перше місце в олімпіаді зі Всесвітньої історії отримав студент 311 групи Ляшко Станіслав.

Побажаймо нашим переможцям нових успіхів і нових звершень на шляху вивчення історії нашого народу, а також нових перемог у наступних конкурсах.

         Сергій ВЕНГЕРОВСЬКИЙ,

голова циклової комісії соціально-економічних дисциплін

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я