Перемога у Міжнародному фестивалі-конкурсі «Музична КРАЇНА»

Батьківська категорія: Новини

Кінець року – традиційний час для підведення підсумків і планування майбутнього. Плідним на визнання і нагороди він став для студентів спеціальності Середня освіта (Музичне мистецтво) та викладачів циклової комісії музики, співів, музичного інструменту та спеціальних музичних дисциплін з методиками навчання.

У грудні 2021 року з метою відродження та популяризація мистецтва, розвитку культури, дитячої та юнацької творчості, обміну творчими досягненнями і встановлення тісних контактів між дитячими і дорослими творчими колективами з різних міст України у Львові відбувся ІІ Міжнародний фестиваль-конкурс «Музична КРАЇНА». Організатором змагання виступила громадська організація «Промінці» та Асоціація Музичних Конкурсів України за підтримки Харківського обласного організаційно-методичного центру культури і мистецтв. Серед членів журі конкурсу – Заслужені діячі мистецтв України, Заслужені діячі естрадного мистецтва України, лауреати міжнародних та всеукраїнських конкурсів, володарі Гран Прі міжнародних фестивалів.

У фестивалі-конкурсі в номінації     «Вокал (академічний, народний, естрадний)» у різних вікових категоріях взяли участь наші колективи і солісти. Так, академічний хор студентів та викладачів коледжу (керівник Надія ДЕМЕНКО, концертмейстери Ірина СІТАРСЬКА та Роман ДЕМЕНКО) вибороли найвищу нагороду – диплом Гран Прі.

Вокальний ансамбль «ShuM» (331 група, керівник Ірина РОЖКО) посів призове І місце, дует Сіробаба Яна та Рижова Анастасія (341 група, керівник Надія ДЕМЕНКО) зайняв І місце, солісти Дружиніна Дар’я (321 група, керівник Галина КАН), Гордієнко Ірина (331 група, керівник Надія ДЕМЕНКО), Рибакова Руслана (331 група, керівник Надія ДЕМЕНКО), Сіробаба Яна (341 група, керівник Надія ДЕМЕНКО), Муха Сніжана (341 група, керівник Надія ДЕМЕНКО), Дурницька Олеся (311 група, керівник Надія ДЕМЕНКО) також посіли І місця.

Усіх переможців нагороджено дипломами та пам’ятними статуетками. Керівникам конкурсантів (Ірині РОЖКО, Надії ДЕМЕНКО, Галині КАН) та концертмейстерам хору (Ірині СІТАРСЬКІЙ та Роману ДЕМЕНКУ) оголошено подяки «за творчий внесок у розвиток музичного мистецтва України та високий рівень підготовки учасників фестивалю-конкурсу».

До речі, це не вперше студенти нашого коледжу спеціальності Середня освіта (Музичне мистецтво) взяли участь у конкурсі від Асоціації Музичних Конкурсів України. Так, в серпні 2021 року у Харкові хореографічний ансамбль «ShuM» (331 група, керівник Ірина РОЖКО) з композицією «HandClap» посів призове І місце.

Бажаємо переможцям нових досягнень, творчих успіхів та професійного зростання!

 

Ірина РОЖКО, голова циклової комісії

викладачів музики, співів,

музичного інструменту та спеціальних

музичних дисциплін

з методиками навчання

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я