Моя сім’я, моя родина в житті та долі України      

Батьківська категорія: Новини

                                                              «Ми всі – одна сім’я, єдина ми родина.

Мільйони  різних «я», а разом – Україна».

                                                                                         Анатолій Матвійчук

 

Саме під таким гаслом 06 грудня 2021 року, в День Збройних Сил України,  студенти 212 групи разом із наставником Грушко Людмилою Василівною провели в рамках засідання «Університету культури поведінки» для студентів І курсу годину спілкування з теми «Моя сім’я, моя родина в житті та долі України».

У народі кажуть, що гарна та сім′я, де виростають гарні діти. І це справедливо, бо у сім′ї, де всі  живуть  цілеспрямованим, радісним життям маленького колективу, де всі люблять один одного, де панує атмосфера взаємодопомоги, тепла, турботи, ростуть щасливі діти.

 

Батьки і діти. Діти і батьки:

Нерозділиме і одвічне коло.

Ми засіваємо житейське поле.

І не на день минущий – на віки.

 

Вправи  «Продовжте прислів’я», « Незакінчене речення», «Кошик думок», «Вірите чи не вірите», «Заморочки із бочки» сприяли творчій співпраці ведучих та присутніх на заході.

Українські воїни – це і солдати незалежної Української держави, і юнаки, які здобувають освіту в нашому коледжі і які в майбутньому стануть мужніми захисниками України. Саме вони повинні усвідомити себе частиною великого українського народу, мати високий рівень національної самосвідомісті та патріотичних почуттів до рідної землі, бо всі ми, українці,   є причетними до наших Збройних Сил.  Адже всі ми    не лише любимо Вітчизну, а й пишаємося нею, отже,  вважаємо себе зобов’язаними її захищати.

Кожна людина з великим  трепетом згадує те місце, де народилася, де минуло її дитинство. Маленька батьківщина кожної людини  — це те родинне вогнище, де живуть мама, тато, сестра, брат, дідусь, бабуся. І якщо скласти маленькі батьківщини кожного з нас, вийде велика, могутня  держава – Україна. 

Немає України без калини,
Як і нема без пісні солов’я.
А ми народ – зернина до зернини,
В біді і в щасті ми – одна сім’я.


Тож шануйте своє коріння.

Любіть і бережіть свої родини!

 

Людмила Грушко, наставник 212 групи

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я