Творити добро – значить бути щасливим

Батьківська категорія: Новини

Хай світом править доброта.

Хай творить тисячі чудес.

Вона на цій землі свята.

Вона сягає до небес.

Хай оживає істина стара:

людина починається з добра.

Г. Циферов

Добро і милосердя – одвічні життєві цінності, крила, на яких тримається людство. Життя невпинно летить, і ми повинні встигнути, як писала Л.Костенко, «зробити щось, лишити по собі», подарувати людям частинку свого тепла.

2 грудня 2021 року студентами 211 групи Довгою Іриною та Рубан Єлизаветою під керівництвом наставника Магаляс Катерини Володимирівни у рамках відкритого засідання «Університету культури поведінки» була проведена відкрита година для студентів І курсу на тему: « Нехай живе ввічливість і доброта! Нехай живуть усміхнені обличчя!». 

Захід мав на меті спонукати студентів  на моральні вчинки та сприяти усвідомленню того, що добро слід починати із себе, викликати бажання йти дорогою добра, виховувати повагу до старших та однолітків, почуття взаємодопомоги, патріотизму, ввічливе ставлення до оточуючих.

Студенти працювали з прислів’ями та приказками, складали кодекс доброти.

Переглянуті відеоролики «Притча про плату за добро» та пісочна анімація «Добро починається з тебе» дали можливість присутнім ще раз переконатися, що ми живемо на планеті Земля і носимо ім’я Людина. А людина починається з добра. І творити добро – значить бути щасливим.

Катерина МАГАЛЯС, наставник 211 групи

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я