Дистанційна декада – відповідь на виклик пандемії!

Батьківська категорія: Новини

З 25.10.2021 по 05.11.2021 року в коледжі пройшла запланована декада циклової комісії математики,  фізики, інформатики, інформаційних технологій та методик навчання. Зважаючи на карантинні обмеження, заходи під час цієї декади були проведені з використанням дистанційних технологій, відеоконференції забезпечені за рахунок Google Meet, взаємодія зі студентами відбувалася через Google Classroom та інші додатки Google.

26 жовтня 2021 року рамках місяця Кібербезпеки Кірдіщева Олена Василівна провела онлайн-заняття «Урок приватності» з теми безпеки дітей в інтернеті. Метою було навчити аналізувати, де можна залишати приватну інформацію у соціальних мережах, розуміти принципи Політик приватності, приймати рішення щодо розголошення даних. З допомогою інтерактивних ресурсів розглянули поняття приватності, особистої інформації, Політики приватності.

27 жовтня 2021 року Кірдіщев Антон Петрович провів онлайн-захід в 521 групі «Абетка вакцинації чи освітнє щеплення від дезінформації від А до Я» до Глобального тижня медіа та інформаційної грамотності

Також дівчата нашого коледжу під керівництвом Кірдіщевої Олени Василівни взяли участь у Національному дні дівчат у технологіях (онлайн-екскурсія до ІТ-компанії SoftServe та онлайн-конференція до Дня дівчат у технологіях) 1-4 курси (11.10)

Проведена серед студентів нашого коледжу Інтернет-олімпіада На Урок з інформатики для 1-2 курсів (5.10-22.11) допомогла у створенні умов для рівного доступу до участі у масових інтелектуальних змаганнях, сприяла впровадженню нових форм та методів пошуку обдарованих учнів та створення умов для розвитку їх здібностей.

Доля Людмила Миколаївна провела зі студентами І курсів конкурс мемів про математику. Перемогу здобули студенти Древаль Марина, Іванова Надія, Матвієнко Владислав, Святець Анастасія.

4 листопада 2021 року студенткою Іщенко Ю. (керівник Доля Л.М.) був проведений відкритий урок педагогічної практики для студентів 131 групи на тему "Попереднє і наступне числа. Додавання і віднімання 1. Порівняння виразу і числа. розв'язування задач. Робота з геометричним матеріалом".

 

Антон КІРДІЩЕВ, голова циклової комісії.

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я