ПОСАДИ СВОЄ ДЕРЕВО

Батьківська категорія: Новини

Посадити дерево – це не тільки подарунок планеті та кисень для людей, а й символ росту, розквіту та, врешті, краса. Це сприяння розвитку та підтримка нового життя. Східні ж мудреці обіцяють кожному, хто посадить дерево – рік щастя.

Традиція щорічної висадки дерев є у багатьох країнах та на різних континентах: «День дерева» (Італія, Бельгія), «День посадки дерев» (Німеччина, Єгипет), «День лісопосадок» (Бразилія, Польща).

В Україні у жовтні проводиться акція «Посади своє дерево».

   

Таку акцію проводять двічі на рік: навесні та восени, залучаючи всіх небайдужих громадян, дітей і молодь, висаджуючи дерева та кущі на вулицях, у парках, скверах, бульварах, а також на пришкільних ділянках.

Метою акції є збільшення зелених легенів міст та сіл, формування нового, неспоживчого відношення до довкілля, екологічної культури в населення, виховання відповідальності кожного за збереження багатства й краси природи, поширення знань про стан, значення та захист зелених насаджень.

7 жовтня  2021 року  члени наукового екологічного товариства Лебединського педагогічного фахового коледжу разом з викладачем природничих дисциплін Шам Н.Г  приєдналися до акції й висадили дерева на території коледжу. Було  озеленено та упорядковано територію закладу, на якій бракувало насаджень.

 

Ми  отримали велике задоволення від маленького внеску в естетичний вигляд коледжу, а також  від цікавого спілкування  на свіжому повітрі  та отриманого результату.

 

Отже, приєднаймося до Всеукраїнської акції «Посади своє дерево» і зробімо наш коледж красивішим, зеленішим та екологічнишим!

 

Наталія ШАМ, керівник студентського наукового екологічного товариства

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я