Добро в тобі

Батьківська категорія: Новини

Прислухаючись до думки В. Сухомлинського, талановитого педагога-гуманіста, науковця-практика: «…в школі важливе все, а найстрашніше одне – поганий урок;… урок – це дзеркало загальної та педагогічної культури вчителя, мірило його інтелектуального багатства, показник його світогляду, ерудиції», слід віддати належне і виховним заняттям.

28.09.2021 року студентка 131 групи Шарапова Анастасія провела виховне заняття на тему «Добро в тобі». Весь зміст заняття  пронизаний ідеєю добра, прагненням допомогти іншому, адже, добро не лежить на дорозі, його випадково не підбереш, добру людина у людини вчиться.

На початку заняття студентка провела вправу «Привітання» та етюд «Долоньки», які сприяли позитивному емоційному налаштуванню на співпрацю. Чітке оголошення теми та мотивація сприяли усвідомленню учасниками заходу важливості даного питання в житті кожної людини.

В основній частині заняття студентка організувала читання й обговорення оповідання В. Сухомлинського «Добре слово», використані цікаві форми роботи: вправа «Магніт»,  творче завдання «Пошук добрих справ», гра «Дерево добрих справ», вправа «Вузлики на пам'ять», «мозковий штурм» (розв’язування життєвих ситуацій). Рефлексія допомогла учасникам проаналізувати власні результати діяльності; звернутися до почуттів та емоцій, що виникали під час заняття; підвестити підсумки.

Такі заняття сприяють формуванню важливих ціннісних орієнтацій у дітей молодшого шкільного віку, збагаченню їх духовного світу.

Керівник практики Н. В. Михайленко

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я