Виховна година на тему – «Кохання – мить прекрасна. Вибір супутника життя»

Батьківська категорія: Новини

Кохання – то найкраще почуття!

Воно не має меж, воно безкрає!

З любові починається життя,

Вона усе найкраще починає.

 

«Життя без кохання схоже на засохле дерево, що росте на каменистому ґрунті», стверджує індійська народна мудрість. І кожне нове покоління намагається розкрити його вічну таємницю.

27 вересня 2021 року студентами 142 групи під керівництвом наставника Шам Наталії Григорівни  в рамках відкритого засідання дискусійного клубу-лекторію «Сімейна абетка» проведена відкрита виховна година для студентів IV курсу на тему – «Кохання – мить прекрасна. Вибір супутника життя».

Ведучі заходу Сахарова Анастасія та Іщенко Юлія подарували барвистий букет з позитивних емоцій, гарного настрою, щирих посмішок та донесли до студентів, що вибір супутника життя – дуже відповідальна справа в житті молодої людини, бо від цього залежить усе подальше сімейне благополуччя.

Студенти, присутні на заході, проявили активність при виконанні вправ «Мій ідеальний партнер», «Критерії щасливої сім’ї», «Секрет ідеального шлюбу», «Герб родини», «Скринька мрій».

Переглянуті відеоролики «Притча три старці», «Притча про щасливу і нещасливу сім’ю» дали можливість присутнім ще раз переконатися, що однією з найголовніших речей в нашому житті є кохання. Почуття, яке оспівують у піснях, про яке складають балади, змальовують у картинах та віршах. Без нього ми не уявляємо свого буття.

У свій час Вольтер сказав: «Кохання – найсильніше з усіх пристрастей, тому що воно одночасно опановує головою, серцем і тілом.

 

Наталія ШАМ,

наставник 142 групи

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я