ДЕНЬ ЗНАНЬ

Батьківська категорія: Новини

Перший день осені – він незабутній:

Наче як завжди, та якось не так.

Вітер натхнення в усьому присутній,

Сонце нам світить, як світить маяк.

Сьогодні вересневого  теплого  ранку на подвір’ї коледжу зібралася дружна родина студентів, викладачів, працівників та гостей нашого закладу освіти.  З року в рік ми підтримуємо добру традицію 1 вересня вітати саме наших першокурсників, адже для них це найхвилюючий момент, бо розпочинається новий етап  життя.

Це група № 111 спеціальності Початкова освіта та їх наставник Сергій Венгеровський, група №211 спеціальності Дошкільна освіта, їхня наставниця Катерина Магаляс, група № 212 спеціальності Дошкільна освіта з наставницею Людмилою Грушко, група №311 спеціальності Музичне мистецтво та їхня наставниця Ірина Сітарська, група №411 спеціальності Фізична культура з наставницею Наталією Вечеровою та група №511 спеціальності Соціальна робота й їхня наставниця Оксана Щуцька.

У 30-річний ювілей нашої Незалежності по особливому дають відлуння слова Гімну України, що  підтверджують наше непереборне прагнення до справедливості, право визначати власну долю, бути творцями свого кращого майбутнього, відстоювати територіальну цілісність, крок за кроком розбудовувати свою європейську державу.

Ведучі свята міністр освіти та науки Кирило Колєсніченко, міністр масової інформації Анастасія Міщенко та президент  СД «ОЛЕАНДА» Ольга Мочалова організували  для першокурсників перший тест  в формі бліц-опитування, за відмінними підсумками якого відбулася посвята першокурсників у студенти.

З вітальним словом до студентства звернулася директорка коледжу Любов Білокобильська, яка акцентувала на важливості історичної події –    30-ій річниці Незалежності України, зауваживши на необхідності любити, цінувати, поважати рідну державу, бути гідними громадянами України. За рейтинговим підсумком минулого навчального року найвищий показник має група №142 спеціальності Початкова освіта. Відзначаючи їхні успіхи, Любов Борисівна вручила перехідний символ Мудрості.  За досягнення в навчанні та спорті, активну участь у житті коледжу, популяризацію освітянської професії студенти були нагороджені грамотами.

І ось лунає дзвоник від студента-випускника Ігоря Савченка та студентки першого курсу Анжеліки Косарєвої. Розпочався новий навчальний рік: для першокурсників це  була перша лекція з педагогіки  «Мова – душа вільної, незалежної України»,  а для студентів 2-4 курсів -  освітній пікнік «Наші знання – 30-річчю незалежності України».

 Студенти створили локації для обговорення просвітницьких, мистецьких, музичних,  спортивних та інших досягнень багатовічної історії України. «30 слів про Україну» - локація студентів спеціальності Початкова освіта,  арт-зустріч «Мистецькі  традиції моєї України» - локація спеціальності Дошкільна освіта, локація студентів  Музичного мистецтва «Українська пісня – душа народу», «Подорожую Україною» - локація спеціальності Соціальна робота та «Спортивний олімп України» - студентів спеціальності Фізична культура. Атмосфера коледжу була святковою:  звучали українські пісні, поезії, вислови про Україну, презентувалися  зразки  української витинанки  та спортивні руханки.  Ми українці!   Ми  пишаємося цим. Слава Україні! Героям Слава!

Оксана КОЛЕСНИК, заступник директора з виховної роботи

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я