Урочисте засідання педагогічної ради з нагоди випуску молодших спеціалістів 29 червня 2019 року

Батьківська категорія: Новини

Червневий вечір підсумовує

Напружений навчальний рік –

Він є подією чудовою

Для тих, хто зветься «випускник».

Випускний – це важлива подія в житті кожного студента, початок самостійного, відповідального етапу в житті.

Радість, гордість і одночасно сум пережили усі, хто завітав 29 червня 2019 року до КЗ СОР «Лебединський педагогічний коледж імені А.С. Макаренка» на урочисте засідання педагогічної ради з нагоди випуску молодших спеціалістів.

Під звуки святкового урочистого маршу, під теплі оплески присутніх в актову залу зайшли окрилені чарівні випускники разом зі своїми наставниками.

З вітальним словом звернулася до випускників та всіх присутніх виконуюча обов’язки директора коледжу Любов Борисівна Білокобильська. У своєму виступі вона зазначила, що коледж пишається своїми студентами, їхніми здобутками, досягненнями, завжди пам’ятає своїх випускників і підтримує їх на професійному рівні. А також підкреслила, що диплом молодшого спеціаліста – це лише перший етап у професійному зростанні та становленні майбутніх фахівців.

Сердечні вітання й найщиріші побажання прозвучали від міського голови Бакликова О.М., голови державної кваліфікаційної комісії Хорунжої Л.В., завідувача дошкільним відділенням Чередніченко Н.М. Родзинкою свята став віночок побажань від викладачів-предметників.

Від імені наставників до випускників звернулася Перевозник Л.О., яка побажала знайти правильну стежину у своєму житті і не сходити з неї, не втрачати віри в себе, навіть коли ніхто не віритиме, завжди мати Бога в серці та пам’ятати своїх батьків і викладачів.

Батьківське благословення пролунало від Дмітрієвої С.І .

Найурочистішим моментом свята стала церемонія вручення дипломів. Під звуки урочистих фанфар та гучні оплески присутніх випускникам були вручені дипломи молодших спеціалістів.

Випускники, у свою чергу, не шкодували добрих слів, дякували викладачам. Зі словами вдячності за знання, досвід і турботу, якою вони були оточені упродовж 4-х років навчання, до викладачів та наставників звернулася соціальний педагог Анна Валеріївна Лизогубова.

Щасливої Вам долі, шановні випускники! Зичимо творчого натхнення, наполегливості, успіхів у всіх починаннях, здійснення всіх Ваших мрій і життєвих планів.

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я