Урочисте засідання педагогічної ради з нагоди випуску молодших спеціалістів 28 червня 2019 року

Батьківська категорія: Новини

Надворі літо,

Наше щедре літо,

Цей особливий неповторний час,

Коли дитинство з юністю у парі

Танцює з вами перший ніжний вальс.

28 червня 2019 року в актовій залі  коледжу відбулося урочисте засідання педагогічної ради з нагоди випуску вчителів початкової освіти та вчителів фізичної культури. Педагогічна громадськість України отримала нове поповнення: 62 молодших спеціалісти.

Під звуки святкової мелодії  та бурхливі оплески присутніх до зали зайшли випускники разом зі своїми наставниками.

Право покласти квіти до пам’ятника Антону Семеновичу Макаренку було надано випускникам Богдану Кірєєву та Марині Горішняк.

З вітальним словом звернулася до випускників та всіх присутніх виконувач обов’язків директора Комунального закладу Сумської обласної ради «Лебединський педагогічний коледж імені А.С. Макаренка» Любов Борисівна Білокобильська, яка привітала випускників з успішним завершенням навчання та   побажала бути оптимістами, упевнено йти до своєї мети, не зупинятися на досягнутому.   За вагомі досягнення в науково-дослідницькій, творчій діяльності та  активну участь у громадському та спортивному житті коледжу  випускники були нагороджені грамотами.

Привітати із цією визначною подією випускників, їхніх батьків та викладачів завітав міський голова Олександр Миколайович Бакликов.

Вітальні слова та  найщиріші побажання звучали від  завідувача  шкільного відділення  Миколи  Володимировича  Бендюга, наставника 142 групи Наталії Вікторівни Михайленко.

Найбільш  довгоочікуваний момент для всіх випускників –  це отримання омріяних  дипломів, які вручила очільник навчального закладу Любов Борисівна Білокобильська. 

Зі словами  батьківського благословення звернулася до випускників Олена Василівна Кірєєва.

Слова подяки  викладачам звучали від  старост випускних груп:  Катерини Зелінської, Тетяни Винник, Богдана Ященка.

Атмосферу святковості, сердечного тепла та позитивних емоцій створювали    солісти Людмила Орел, Софія Бубон, Олена Луць, вихованці хореографічного колективу «Веселка»,  ведучі заходу Вікторія Клименко та Дар’я   Лук’янова.

Маємо надію, що кожна молода людина, яка  отримала диплом, виправдає надії своїх наставників-викладачів та гордо нестиме звання випускника Лебединського педагогічного коледжу імені А.С. Макаренка.

Ідіть в життя замріяні, вродливі,
Між квітами і добрими людьми!

Несіть свої і мрії, і надії.

Хай вірність і любов  в серцях живуть,

Хай Україна-мати порадіє!

Благословляєм всіх в щасливу путь!

 

Людмила БІДНА, наставник 141 групи

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я