Українська вишивка – етнічний бренд.

Батьківська категорія: Новини

День вишиванки – чудове, самобутнє свято української культури. Вишиванка завжди була і залишається українською святинею. Вишиванка символізує в собі високу мудрість, духовне багатство та зв'язок поколінь.

Сьогодні викладачі та студенти прийшли у красивих, різнобарвних вишиванках та презентували свої вишиті роботи. Адже зранку  у коледжі організована виставка вишиваних робіт викладачів та студентів «Для душі». Це роботи вишиті хрестиком (Л.М.Доля, О.Б. Полуйко ) гладдю (Н.П. Завалій).  Багато цікавих, яскравих, оригінальних робіт вишито бісером (В.В. Прудник, А.М.Турченко, О.В. Баль, С.Л. Коваленко, О.Л. Степанкова,  І.А. Приходько, В.О. Таран, Л.В. Щербань, О.Б. Полуйко, О.О. Шульга та студентка 531 групи С. Клюс), З початку XX століття бісер міцно утвердився в світі моди. Сучасні модельєри розглядають бісер як унікальний матеріал, який прийшов до нас із глибини століть нарівні з дорогоцінними каменями і не поступається їм у блиску і красі.

Роботи служать невичерпним джерелом нових ідей і натхнення. Запозичення окремих прийомів, техніки виконання, елементів орнаменту з української традиційної вишивки надає сучасним речам незвичайний колорит. У них найбільш повно можуть виражені індивідуальність людини, її творчі здібності, багата фантазія.

Викладачі коледжу підтримують і пропагують національні традиції  і поширюють  серед студентів.

Дякуємо всім хто долучився і презентував свої роботи на виставці «Для душі».

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я