Обласне методичне об’єднання викладачів соціальних дисциплін і правових знань

Батьківська категорія: Новини

«Завдяки історичній пам’яті людина стає особистістю, народ – нацією, країна – державою» - сказав великий український історик Михайло Грушевський. В наш час ці слова як ніколи є актуальними. Саме тому 18 квітня в  Лебединському педагогічному коледжі імені А.С. Макаренка в черговий раз зібрались викладачі соціально – економічних дисциплін ЗВО І – ІІ рівнів акредитації - працювало обласне методичне об’єднання викладачів соціальних дисциплін і правових знань.

Учасників чекала насичена програма. Засідання відкрила  голова методичного об’єднання Якущенко Оксана Анатоліївна, яка окреслила завдання, що покладаються на викладачів суспільних дисциплін в умовах нової української школи. Привітала учасників зібрання і в.о. директора Лебединського педагогічного коледжу імені А.С. Макаренка Любов Борисівна Білокобильська. Вона ознайомила присутніх з історією закладу, основними досягненнями нашого колективу та перспективами розвитку на сучасному етапі.

Традиційно, щороку в квітні на методичному об’єднанні викладачів соціальних дисциплін і правових знань проходив студентський конкурс краєзнавчих проектів «Історія – це поруч», проте в цьому році програма об’єднання зазнала змін. Замість конкурсу краєзнавчих проектів було вирішено провести олімпіаду з історії України серед студентів ЗВО І – ІІ рівнів акредитації.

Протягом дня учасники методичного об’єднання відвідали Музей педагогічної спадщини А.С. Макаренка коледжу, Музей народознавства та взяли участь в дискусії «Проблеми та питання викладання соціальних дисциплін».

Насиченою виявилась і програма студентів, вони відвідали тренінг, побували на екскурсії в Музеї народознавства, разом з викладачами оглянули презентацію проекту «Демократизація та партнерство закладу освіти в умовах Нової української школи».

День добігав до завершення. Журі перевірило роботи студентів і визначило переможців. Були підведені підсумки та визначено перспективи на майбутнє. В.о. директора Лебединського педагогічного коледжу імені А.С. Макаренка Любов Борисівна Білокобильська урочисто вручила грамоти переможцям олімпіади та подяки викладачам, що готували учасників. На цьому методичне об’єднання завершилось. До нових зустрічей!

Голова циклової комісії соціально – економічних дисциплін

Лебединського педагогічного коледжу імені А.С. Макаренка

С.Б. Венгеровський

 

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я