Перемога у Всеукраїнському конкурсі «Зірковий шанс»

Батьківська категорія: Новини

20 квітня 2019 року в концертній залі обласної філармонії міста Суми відбувся Всеукраїнський  фестиваль-конкурс дитячої та юнацької творчості «Зірковий шанс», започаткований громадською організацією «Сузір’я молоді та юних талантів».

Фестиваль-конкурс проводиться при підтримці відділів у справах сім’ї, молоді та спорту  і культури та туризму  Сумської міської ради та культурно-мистецького центру Сум ДУ.

Метою Фестивалю – конкурсу є подальший розвиток дитячої та юнацької творчості в різних  жанрах мистецтва, підтримка талановитих дітей та молоді в реалізації творчого потенціалу.  Завданням Фестивалю-конкурсу є залучення дітей та юнацтва до участі в творчих колективах, підвищення професійної майстерності юних аматорів сцени, розширення та збагачення  репертуару, обмін творчим досвідом, зміцнення культурних зв’язків між творчими колективами України, підвищення професійного рівня педагогів – керівників творчих дитячих колективів.

Фестиваль-конкурс є різножанровим і  проводиться в жанрах вокалу, хореографії, оригінальному та інструментальному жанрах.

20 квітня в залі обласної філармонії, де проходило дійство, було жарко! Адже поважне журі конкурсу у складі засл.арт України Тетяни Фінашко, засл. арт. України Тетяни Ластовецької, режисера методичного центру Тетяни Матвієнко, засл.діяча мистецтв України, члена Національної музичної спілки, члена Англійського Королівського товариства ім. С.Рахманінова, доцента кафедри музично-інструментального виконавства Валентини  Макарової, народної артистки України Олени Зарицької, довелося прослухати більш ніж 200 номерів! Конкурсні змагання проходили у 2-х залах.

Здорово, що цей конкурс дає можливість юним артистам розвиватися далі, використовуючи подарункові сертифікати на участь в інших мистецьких заходах. Наприклад, в Міжнародному дитячому та юнацькому фестивалі-конкурсі «Духовні джерела», що проходить в Києві на базі Національної музичної академії імені П.І.Чайковського. Таким сертифікатом була нагороджена і представниця нашого коледжу Півторака Ілона за зайняте І місце у номінації «Народний вокал» (вікова категорія 15-17 років). Друга наша учасниця Бубон Софія здобула перемогу у номінації «Естрадний вокал» (вікова категорія 15-17 років). Підготовила до конкурсу, допомогла справитись з хвилюванням, розділила радість перемоги зі своїми талановитими учнями їх керівник Деменко Н.М.


Від щирого серця вітаємо наших зірочок і талановитих дітей всієї України, які приїздили до Сум показати свої таланти.

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я