Година спілкування « Сім’я – ключ від щастя»

Батьківська категорія: Психологічна служба

Сім’я – це найдорожче, що є в  нашому житті! Сім’я є берегинею людських цінностей, культури та історичної спадкоємності поколінь, чинником стабільності і розвитку. Завдяки сім’ї  зростає добробут народу. З сім’ї починається життя людини. Вона – джерело любові, поваги, солідарності та прихильності, те, на чому будується будь-яке цивілізоване суспільство, без чого не може існувати людина.

З метою формування ціннісного ставлення до сім’ї, виховання шанобливого ставлення до батьків, сімейних традицій 13 травня 2021 року  соціальним педагогом Коваленко С.Л. була проведена година спілкування «Сім’я – ключ від щастя» для студентів 4 курсу спеціальності «Початкова освіта». Захід було приурочено  Міжнародному Дню сім’ї, що відзначається щорічно 15 травня.

В ході заходу студенти розглянули сім'ю як одну з головних сфер створення, збереження і передачі людських цінностей, визначили методи позитивного виховання в сім'ї.

Під час вправи «Моя сім’я – моя фортеця» студенти мали можливість написати вірш про свою сім’ю. Виконуючи вправу «Секрети сімейного щастя», вони на пелюстках ромашки прописали своє бачення сімейного щастя.

Як же відзначити Міжнародний день сім’ї?

Обов’язково обійміть членів своєї сім’ї, скажіть їм, як ви їх любите і цінуєте, поділіться своїми почуттями і відчуйте їхню важливість для вас! 

Світлана КОВАЛЕНКО,

 соціальний педагог

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я