ГЕРОЇ ЖИВУТЬ СЕРЕД НАС

Батьківська категорія: Новини

В умовах повномасштабної агресії росії проти України чимала відповідальність за зміцнення основ української державності лежить на плечах армії освітян, які незалежно від трагічних обставин продовжують виховувати майбутні покоління.

Саме соціум впливає на наші вчинки і формування тієї людини, яку ми щоранку бачимо у дзеркалі. Переконані, у житті кожного є ті герої, які безпосередньо позитивно впливають на наш духовний розвиток. Кожен, хто поповнює лави добровольців, хто робить свій внесок у перемогу України, хто ризикує життям, аби надати потрібну допомогу,  -  ГЕРОЙ.

Цього року ми продовжили сучасний регіональний англомовний проєкт «MY HERO» у межах роботи методичного онлайн-кластеру «Партнерська діяльність викладачів і студентів педагогічних ЗФПО (у контексті викладання іноземної мови)», який відбувся 25 квітня 2024 року на базі КЗ СОР «Лебединський педагогічний фаховий коледж імені А.С.Макаренка» (модератор Вікторія Криворука, координатор Валентина Кіріна-Радчук)

 

У проєкті взяли участь:

  • Комунальний заклад "Прилуцький гуманітарно-педагогічний фаховий коледж імені Івана Франка" Чернігівської обласної ради;
  • КЗ КОР "Білоцерківський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж";
  • Комунальний заклад Сумської обласної ради Путивльський педагогічний фаховий коледж імені С В. Руднєва".
  • Фаховий коледж Універсум Київського університету імені Бориса Грінченка;
  • Бердичівський педагогічний фаховий коледж;
  • Комунальний навчальний заклад фахової передвищої освіти " Корсунь-Шевченківський педагогічний фаховий коледж ім. Т.Г.Шевченка Черкаської обласної ради ";
  • КЗ КОР «Богуславський гуманітарний фаховий коледж імені І.С.Нечуя-Левицького»;
  • КЗ СОР «Лебединський педагогічний фаховий коледж імені А.С.Макаренка»;
  • Коростишівський педагогічний фаховий коледж імені І.Я. Франка Житомирської обласної ради;
  • Комунальний заклад Київської обласної ради "Ржищівський гуманітарний фаховий коледж";

Студенти та викладачі закладів Центрального регіону поділилися власним досвідом та  представили своїх героїв, які залишили слід у серцях та пам’яті, яким завдячують практично кожною хвилиною свого життя. Ці герої - батьки, рідні, що стали на захист нашої держави, випускники та працівники коледжів, лікарі, волонтери, спортсмени… Кожен представлений проєкт вразив своєю глибиною, креативністю та емоційним наповненням. Вірність та мужність – ось головні риси героїв: вірність своєму ідеалу та мужність у втіленні його у життя. Вірність і мужність аж до смерті! Герої творять дійсність, герої формують обличчя світу – вчора, сьогодні, завтра, бо вони готові віддати усе, у тому числі власне життя.

«Ці герої тихо живуть серед нас. І за це їм шана у будь-який час».

 СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!

 

Катерина МАГАЛЯС, викладач іноземної мови

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я