Біологічний футбол

Батьківська категорія: Новини

Не буде перебільшенням сказати, що сучасна біологія – одна з найважливіших для людства природничих наук. Вона є не тільки способом вивчення живої природи, що є основним ресурсом людства, але й способом впливу на неї. Крім того, жива природа має величезну пізнавальну та естетичну цінність. Тому роль біології в майбутньому переоцінити дійсно важко, оскільки біологічна грамотність сьогодні стає соціально необхідною.

17 квітня 2024 року в «Біологічний футбол» «зіграли» команди студентів 421 і 221/321 груп. Гра-змагання складалася з десяти  таймів: «Презентація команди», «Біологічна розминка», «Чарівна скринька», «Анаграми», «Хвостата вікторина», «Таємниці природи», «Він чи вона?», «Шукачі», «Конкурс капітанів», «Друзі чи вороги». Студенти мали змогу проявити свої знання, ерудицію, кмітливість, почуття гумору та винахідливість.

 

За результатами гри команда студентів 221/321 групи отримала більшу кількість  балів. Обидві команди були нагороджені  грамотами.

 

У спорті спортсмен може домогтися високих результатів і без природного таланту, але ніколи без працьовитості і завзятості. У біології теж саме, тому що біологію не знає лише той, хто її не вчить.

 

Наталія ШАМ,

викладач природничих дисциплін.

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я