Відкриті уроки з англійської мови під час педагогічної практики

Батьківська категорія: Новини

Відповідно до плану декади циклової комісії іноземних мов були проведені відкриті уроки студентів-практикантів:  пробний урок  студентки 131 групи  Бугайової Вікторії (керівник практики Забуга Н.І.) та урок переддипломної практики студентки 141 групи Одинець Вероніки ( керівник Криворука В.В.) спеціальності «Початкова освіта».

Реалії сьогодення вимагають від нас готовності працювати за будь-яких умов. У цьому навчальному році практика у коледжі організована у змішаному форматі з використанням дистанційних форм роботи. Але це не завадило продемонструвати студентам високий рівень готовності до професійної діяльності.

На уроках з англійської мови студентки  спеціальності «Початкова освіта» продемонстрували уміння вибудовувати урок відповідно до поставлених цілей, використовувати  різні технології, зокрема, технології розвитку критичного мислення, ІКТ, технології оцінювання, співробітництва тощо. Майбутні вчителі показали вміння мотивувати дітей до навчальної діяльності, дотримуватись логіки уроку, вести дітей від одного до наступного навчально-пізнавального завдання.

Здобувачі освіти продемонстрували володіння інтерактивними методами та прийомами, вміння їх застосовувати з використанням дистанційних форм роботи. Студентам  вдалося залучити і зацікавити дітей, утримувати увагу протягом занять.

Студенти продемонстрували знання методики, вміння реалізувати цілі під час уроків, використовувати активні прийоми навчання. Використання інтерактивних методів сприяло активізації розумової діяльності дітей на всіх етапах занять.

Студентам вдалося підібрати саме такі форми організації освітньої діяльності, які забезпечили комфортних умов для взаємодії, за яких кожна дитина відчуває свої успіхи і, виконуючи певну інтелектуальну роботу, досягає високої продуктивності. Заняття були цікаві, різноманітні, продуктивні.

 

Завідувач навчально-виробничої практики: Людмила КЛИМЕНКО

Голова ЦК  іноземних мов : Вікторія КРИВОРУКА

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я