РЕАЛІЗАЦІЯ ІННОВАЦІЙ  У СУЧАСНОМУ ОСВІТНЬОМУ ПРОСТОРІ  КОЛЕДЖУ

Батьківська категорія: Новини

02 лютого  2024 року відбулося засідання методичної ради коледжу. Власний педагогічний досвід, апробований у міжатестаційний період, презентували Любов БІЛОКОБИЛЬСЬКА («Електронний підручник із соціології»),  Роман ДЕМЕНКО («Використання музично-комп’ютерних технологій при підготовці майбутніх учителів музичного мистецтва»). Викладачі демонстрували ефективні навчальні електронні  ресурси та програмне забезпечення  для очного, дистанційного та змішаного навчання,  упровадження в освітній процес  інноваційних методик. Досвід викладачів визнаний сучасним,  інноваційним та отримав високу оцінку і схвалення колег.

На засіданні  було схвалено Методичні рекомендації до укладання портфоліо викладача, представлені завідувачем навчально-методичного кабінету Надією СТЕЦЕНКО.  Про підготовку майбутніх фахівців у форматі сучасного освітнього простору інформувала завідувач  навчально-виробничої практики Людмила КЛИМЕНКО, яка акцентувала увагу на використанні  сучасних освітніх технологій здобувачами освіти під час проходження практики та  підготовці студентів до виконання конкретних завдань, передбачених майбутньою професійною діяльністю.

Проблема педагогічного партнерства в освітньому середовищі коледжу реалізується в контексті інноваційного підходу до впровадження STEM-технологій, що вимагає від викладачів активно використовувати новітні педагогічні підходи до викладання й оцінювання, інноваційні практики міжпредметного викладання, методи та засоби навчання з акцентами на розвиток дослідницьких компетентностей. Саме такий практичний досвід представив голова циклової комісії викладачів природничих, фізико-математичних дисциплін з методиками навчання Сергій ПРИХОДЬКО, який проаналізував роль циклової комісії у формуванні STEM-середовища в коледжі.

Про особливості формування спеціальних компетентностей та програмних результатів здобувачів освіти освітньо-професійної програми «Фізична культура» доповів голова циклової комісії викладачів фізичного виховання з методиками навчання, захисту України  Олександр СТЕПАНЕНКО, який окреслив шляхи формування спеціальних компетентностей та  програмних результатів здобувачів освіти.

                                                                                                             Олена КАРПЕНКО,

                                                                    голова методичної ради коледжу

 

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я