НЕХАЙ ЛЮДИНА ДОБРО ПРИНОСИТЬ, БО СВІТ НАВКОЛО ЛЮБОВІ ПРОСИТЬ 

Батьківська категорія: Новини

 

26 жовтня 2023 року студенти 111 групи під керівництвом наставника    Людмили  БІДНОЇ провели  відкрите  засідання «Університету культури поведінки» для здобувачів освіти І курсу з теми «Нехай людина добро приносить, бо світ навколо любові просить».  

Упродовж  заходу присутні були замиловані виразним словом ведучих  Вікторії ГУРЛАЙ та Анастасії ЖЕЛЄЗНОЇ,  зворушливим прочитанням поезій Маргаритою КАПУСТОЮ та Лілією ТАРАСПОЛЬСЬКОЮ.

Ведучі запропонували присутнім добірку історій  про вчинки дорослих і дітей у воєнний час, які зворушують і надихають, є яскравим проявом людяності, доброти. Також інформували про участь студентів, викладачів, інших працівників нашого коледжу в благодійних акціях, волонтерській діяльності. 

Учасники заходу активно долучилися  до виконання вправ «Промінчики доброти», «Асоціації», «Розсипанка», «Серце доброти».

Присутні створили серце доброти – любляче, чуйне, ніжне, здатне вибачати, здатне сподіватись,  відкрите для всіх,  вірне, здатне творити добро. Студенти усвідомили: усі ці чесноти мають українці, і  це є силою нашої незламності.

Прослухавши легенду «Усе у твоїх руках», учасники заходу переконалися, що тільки від людини залежить, чого у світі стане більше – добра чи зла. Переглянувши відео, дійшли висновку, що в основі всіх добрих почуттів, слів і вчинків – поняття добра.

Ведучі заходу побажали присутнім, щоб  в Україні якнайшвидше запанував мир, а бажання робити добрі справи було щоденною потребою кожного й сприяло наближенню нашої Перемоги.  

 

Людмила БІДНА, наставник 111 групи

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я