Обізнаність рятує життя

Батьківська категорія: Новини

 

Щорічно 18 жовтня відзначається Європейський день боротьби з торгівлею людьми, мета якого – висвітлення проблеми торгівлі людьми, необхідність об’єднання зусиль для протидії цьому явищу, переслідування злочинців, надання допомоги постраждалим особам.

Попередити потрапляння до тенет торгівців людьми, підвищити  обізнаність, як не стати на шлях «злочинця» або «жертви» – стало головною метою відеолекторію «Поїздка за кордон: за і проти» для здобувачів освіти спеціальності «Соціальна робота».

Під час заходу студенти отримали інформацію про причини, засоби і форми торгівлі людьми та шляхи потрапляння в цю ситуацію.

Учасникам відеолекторію  переглянули документальний фільм «Життя на продаж», який відтворює реальні події та справжні свідчення жертв, показує страшні подробиці торгівлі людьми. Фільм навчає молодь, як можна залишитися у безпеці, обираючи роботу за кордоном.

Студенти 3 курсу спеціальності «Соціальна робота» Руслан КОХАНОВ і  Марина ДРЕВАЛЬ провели інформаційну хвилинку «Не стань жертвою торгівлі людьми», мета якої підвищити рівень обізнаності здобувачів освіти щодо потенційної небезпеки нелегального працевлаштування та актуальності таких понять, як «торгівля людьми» та «експлуатація».

Світлана КОВАЛЕНКО,

соціальний педагог

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я