БАГАТОГРАННИЙ ТАЛАНТ

Батьківська категорія: Новини

Якщо людина талановита, то талант у неї багатогранний…

 Ці слова без сумніву можна сказати про Марію -   студентку IV курсу  спеціальності Дошкільна освіта Марію Удовиченко…

Дівчина добре  навчається (відмінниця)  і  мріє пов’язати  своє життя з подальшою педагогічною діяльністю.

Активна, енергійна, творча, ерудована, комунікабельна, з високими моральними якостями, вона має широке коло інтересів.  Марія – неодноразова  учасниця конкурсів, олімпіад, конференцій, які проходили в межах коледжу,  міста,  області та України:

І місце в І етапі ХХІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу імені Тараса Шевченка;

призерка  І етапу ХХІІІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика;

сертифікована учасниця студентської науково-практичній конференції коледжу «Педагогіка партнерства в авангарді суспільних змін»;

переможниця конкурсу малюнків серед здобувачів освіти України  «Правила поведінки дітей на дорозі у темний або світлий час доби» (з ініціативи ювенальної превенції Національної поліції України),

ІІІ місце вибіркового  регіонального туру Всеукраїнського конкурсу малюнків «Охорона праці очима дітей-2023».

Студентка  має сертифікат учасниці харитативної акції  до Дня рідної мови «Яким я бачу майбутнє України після перемоги» за ініціативи управління Державної служби якості освіти у Сумській області.

Відзначена сертифікатами Міжнародних  курсів: « Погляди дітей на гру»,  «Інклюзивна освіта: знати, що ми маємо на увазі», «Асертивна комунікація», курсу «Вивчення книг для дітей: слова та малюнки».  

Марія (разом із студенткою 131 групи Анастасією Лапоноговою)  долучилася до волонтерської акції - розмалювання «тубусу» від артилерійського снаряду для аукціону в США, виручені кошти з якого надійдуть 93-й ОМБ «Холодний Яр».

Дівчина активно розвиває свої художньо-творчі здібності і вже мала персональну виставку художніх робіт у бібліотеці коледжу «Прошу, збережіть дитинство маленьких громадян України».  А нещодавно Марія отримала ще одну нагороду - диплом переможця  ІІІ Всеукраїнського конкурсу малюнків та фотографій «Що для мене Україна?», присвяченого Дню Незалежності України (голова конкурсу - Віктор Ющенко). Разом із дипломом студентка отримала «Спеціальну відзнаку» та цінні подарунки.

Успіхи студентки відзначені Дипломом голови Сумської обласної державної адміністрації як стипендіатки  голови Сумської ОВА.  До речі,  Марія Удовиченко вже другий рік поспіль отримує стипендію голови Сумської обласної державної адміністрації.

Ще раз вітаємо нашу студентку! Нових злетів і перемог!

Давньоримський філософ Луцій Сенека говорив: «Свої здібності людина може пізнати, лише спробувавши застосувати їх». Віримо в талант, силу, наполегливість  кожного нашого студента та студентки. Віримо в творчий потенціал молоді нашої держави. Віримо в Україну!

Оксана КОЛЕСНИК, заступник директора з виховної роботи

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я