Змагання з настільного тенісу

Батьківська категорія: Новини

Уже стало традицією на початку жовтня у стінах Лебединського педагогічного фахового коледжу проводити змагання з настільного тенісу. Ось і цього року, не зважаючи на те, в яких умовах живе і працює наша держава, наше місто, наш заклад освіти, 03 жовтня 2023 року відбулися змагання з настільного тенісу серед юнаків і дівча  в особистій першості. У змаганнях взяли участь усі охочі.

З вітальним словом до учасників змагань звернулися  керівник фізичного виховання Сергій Романенко, а також випускниця коледжу та призерка обласної спартакіади з настільного тенісу Анастасія Перегон. Змагання пройшли в доброзичливій і дружній атмосфері, учасники показали достатньо високий рівень умінь і навичок володіння тенісною ракеткою, продемонстрували технічну майстерність, психологічну стійкість, волю до перемоги.

У результаті безкомпромісної, напруженої боротьби були визначені переможці та призери змагань.  У підсумку I місце здобули студенти: Фесенко Віталій (441 група) серед юнаків, Шоломіцька Анастасія (421 група) серед дівчат. II місце посіли студенти: Білоцерківець Денис (441 група), Андрухова Анастасія (421 група).  III місце закріпилося за студентами: Сахном Артемом (431 група) та Пікулик Елеонорою (411 група). Переможці та призери змагань були нагороджені грамотами.

Вітаємо учасників і переможців змагань!

 

Олександр ГРУШКО, викладач фізичного виховання

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я