Осінь-fest

Батьківська категорія: Новини

Осінь – чарівна, золота пора, яка своєю красою надихає на створення чогось прекрасного. У переддень Дня працівників освіти та Дня захисників і захисниць України в коледжі відбулася виставка осінніх композицій,  проведення якої вже стало доброю традицією в нашому закладі освіти. 

У виставці взяли участь студенти всіх академічних груп, продемонструвавши високий рівень творчості, креативу, фантазії та вміння бачити красу осіннього дива.
Виставкові композиції вражали своєю різноманітністю. Чого тут тільки не було... Фігури з овочів, каштанів, жолудів, шишок, аплікації з листя, пшениці, насіння, круп, натюрморти, об'ємні композиції, чудові букети з елементами художнього оформлення, складні квітково-фруктові композиції. Деякі роботи сповнені глибоким символічним змістом, інші – тонким гумором, проте всі відзначаються національним колоритом, притаманним лише творчій душі наших студентів.
Відвідувачі виставки були в захопленні від композицій. Виставка не залишила байдужим нікого. Особлива подяка організаторам виставки викладачам циклової комісії природничих дисциплін під керівництвом Сергія ПРИХОДЬКА, працівникам бібліотеки Наталії МАТВІЄНКО та Ірини МІРОНОВІЙ, які зі смаком і любов’ю підготували й оздобили місце проведення. Дякуємо студентам та наставникам груп за неповторні миті спілкування з прекрасним.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Наталія  ШАМ, голова циклової/методичної комісії наставників студентських академічних  груп

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я