ПЛЕКАЙМО УКРАЇНИ СЛАВУ!

Батьківська категорія: Новини

День працівників освіти та День захисників і захисниць України  - ця свята, які об’єднали велику коледжу родину на благодійні концертній програмі.

Від студентів студентська держава «ОЛЕАНДА» висловлювала слова вдячності викладачам, педагогічним працівникам і всім, чиє покликання бути ВЧИТЕЛЕМ. Найбільше щастя для викладачів – бачити в своїх студентах гідних громадян нашої України, гуманних педагогів, компетентних соціальних працівників. Адже на викладачів нашого коледжу покладається велика відповідальність – навчити бути ВЧИТЕЛЕМ.

У вітальному слові директор коледжу Любов БІЛОКОБИЛЬСЬКА зауважила, що для студентів коледжу День працівників освіти – це поправу і їх свято, вони майбутні вчителі, які вже роблять перші кроки педагогічної кар’єри.

Директор коледжу відзначила колег грамотами Департаменту освіти і науки Сумської державної військової адміністрації: Галину КАН, викладача музичних дисциплін і Олену СТЕПАНКОВУ, викладача іноземної мови. Також відзначено студентів грамотами директора коледжу  за високі якісні показники в навчанні, активну участь у громадському житті коледжу,  ініціативність і творчий підхід до справи.  Це студентка 121 групи Анна САВЧУК, студентки 131 групи Єлизавета САХАРОВА та Дар’я КОСТИРЯ, студентки 141 групи Аліна ЗІНЧЕНКО, Дарина ФЕНЬКО, Катерина БІЛИК, Єлизавета ЗАВОДСЬКА, Вероніка ОДИНЕЦЬ (спеціальність Початкова освіта); студентки 241 групи Аліна ЖУРАВЛЬВА, Марія УДОВИЧЕНКО, Альона ІВАХНЕНКО, студентка 222 групи Ольга БОВА (спеціальність Дошкільна освіта); студентка 341 групи Юлія ДОРОШЕНКО (спеціальність Музичне мистецтво); студентка 521 групи Дар’я СОЛОВЕЙ,  студентка 531 групи Карина АБДУРАХМАНОВА, студентки 541 групи Анастасія ПОПОВА, Катерина ТАРАСЕНКО (спеціальність Соціальна робота) та студент 441 групи Віталій ФЕСЕНКО (спеціальність Фізична культура). Приємною несподіванкою  стало вручення символу Мудрості студентам 141 групи спеціальності Початкова освіта (наставник групи Людмила ШАМРАЙ) за найвищі показники успішності, активну громадську та  волонтерську  діяльність. Щиро вітаємо колег та студентів!

У скорботі схиляємо голови за загиблими від рук російських окупантів, усіма своїми вчинками та діями підтримуємо наших захисників і захисниць, низько їм вклоняємося та говоримо слова вдячності за захист нашої держави.

Щиро дякуємо всім, хто надає підтримку нашим захисникам і сьогодні нашим внеском ми ще раз підтвердили який ми єдиний, сильний, непереможний колектив студентів і працівників Лебединського педагогічного фахового коледжу.

Приємним і чутливим був музичний супровід концертної програми, завдячуючи музичному колективу під керівництвом Галини КАН, студентам вокального ансамблю «Світанок», академічному хору викладачів і студентів коледжу  під керівництвом Надії ДЕМЕНКО та акомпаніатору Ірині СІТАРСЬКІЙ.

Оксана КОЛЕСНИК, заступник директора з виховної роботи

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я