День матері в Україні

Батьківська категорія: Новини

Мама – це наш перший світ, наше життя. Життя, повне єднання, тепла, гармонії та комфорту. Все найважливіше та найглибше, пов’язане з нашою мамою. Наше глибинне уявлення про щастя: коли серця стукають в унісон, коли всі відчуття і думки єдині.

День матері називають святом вічності. Це свято зворушливе, адже більшість із нас з перших днів свого життя і до самої смерті несуть образ мами, яка все приймає і розуміє.

День матері святкують у другу неділю травня. У 2023 році в Україні його відзначають 14 травня.

Для кожної людини це – особливе свято. День, коли можна ще раз сказати слова подяки та любові найріднішій людині – матері. Та, звичайно, порадувати її приємним сюрпризом.

Книга - це завжди найкращий подарунок, особливо, якщо ви точно знаєте, який автор чи жанр подобається вашій мамі. Головне, щоб книга принесла позитивні емоції.

З нагоди цієї  дати  бібліотекарі нашого коледжу створили добірку ідеальних книг для наших мам. Тож сьогодні зосередимося на більш позитивних і розмаїтих образах; і на таких книгах, які мамам приємно було б отримати в подарунок. У вас є високі шанси підкорити мамине серце і водночас продемонструвати ваш витончений літературний смак.

З добіркою творів усі охочі можуть ознайомитись за посиланням

 

lebpedbibl.blogspot.com/2023/02/20.html

( Матеріали  до  статті взяті із інтернет-джерел )

 

Ірина МІРОНОВА, бібліотекар

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я