Перемога у Всеукраїнському конкурсі малюнків

Батьківська категорія: Новини

«Правила поведінки дітей на дорозі у темний або світлий час доби» -  назва конкурсу малюнків серед здобувачів освіти України, який організований   з ініціативи Ювенальної Поліції України та Нафтогазу України.

Мета конкурсу – привернути увагу  до необхідності дотримання правил безпечної поведінки на дорогах у темний час  доби, особливо за умовами відсутності електроенергії та освітлення на вулицях міст і селищ.

Дуже приємно, що серед великої кількості конкурсних малюнків, обрано творчу роботу студентки 231 групи Марії Удовиченко. Інспектор сектору ювенальної превенції Сумського районного управління поліції ГУНП в Сумській області Тетяна Криницька відзначила  цінним подарунком студентку, подякувала здобувачам освіти коледжу за активну участь у спільних заходах коледжу та ювенальної превенції.

Життя доводить, що в умовах, які постійно змінюються, найкраще орієнтується, приймає рішення, працює людина творча, гнучка, креативна, здатна до нових ідей та задумів, нових підходів і рішень. Такою й є наша студентка Марія Удовиченко. Творчих успіхі та нових звершень. 

Оксана КОЛЕСНИК, заступник директора з виховної роботи

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я