Ярмарок вакансій

Батьківська категорія: Новини

Праця вчителя нелегка, але дуже цікава. Не дарма ж говорять, що вчитель ніколи не втрачає молодості. «Чому?» - запитаєте Ви. А ми відповімо: «Бо він ніколи не сидить на місці, а, як відомо, рух – це життя». Отже, вчитель – це рушій прогресу.

Впевнена, що десь глибоко в душі Вам відгукуються ці слова, адже Ви обрали професію, яка була, є і буде актуальною у всі часи і епохи -професію Вчителя.

Ми дбаємо про підготовку  якісного фахівця у сфері освіти та переймаємося працевлаштуванням наших випускників, вирішенням питання заповнення вакансій у закладах освіти.

З цією ж метою КЗ СОР «Лебединський педагогічний фаховий коледж імені А.С. Макаренка» ініціював проведення « Ярмарку вакансій», який відбувся в онлайн форматі,  27 квітня.

У заході взяли участь керівники закладів освіти Сумської області, випускники Лебединського педагогічного фахового коледжу.

З вітальним словом до учасників звернулася директор коледжу Любов Борисівна Білокобильська, яка побажала роботодавцям та випускникам результативної зустрічі.

Майбутні фахівці креативно презентували спеціальності, представили набуті компетентності.

Керівники закладів освіти запропонували вакансії студентам, що відповідали їхнім вимогам.

У сесійних залах конференції  роботодавці змогли поспілкуватися із майбутніми фахівцями, де  конкретно окреслили умови праці.

Бажаємо випускникам коледжу успіхів у професійній реалізації!

 

Вікторія КРИВОРУКА, керівник підрозділу сприяння працевлаштуванню випускників

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я