Семінар-практикум: «Успішна кар’єра: крок за кроком»

Батьківська категорія: Новини

Ваша освіта сьогодні –

це запорука успішного завтра для України.

Життєво важливою проблемою для студента-випускника є пошук можливостей застосування власних знань і вмінь на практиці. Знайти роботу для людини, яка ще не має диплома або тільки-но закінчила коледж, навіть за умови престижності здобутої освіти інколи буває нелегко. Для багатьох випускників працевлаштування стає важким випробуванням, особливо в умовах воєнного стану.

Саме з метою надання допомоги студентам-випускникам у плануванні їх успішної професійної кар'єри 28 березня 2023 року відбувся семінар-практикум «Успішна кар’єра: крок за кроком», модератором якого була соціальний  педагог  Світлана  КОВАЛЕНКО.

Студенти-випускники виконували інтерактивні вправи щодо визначення ціннісних пріоритетів, виявляли особистісні характеристики, які необхідні для досягнення професійних цілей, відпрацьовували навички самопрезентації.

 

Під час виконання вправи «Кар’єра у моєму житті» студенти прописували,  якою вони бачать свою кар’єру, плани та аргументи щодо важливості вибору шляхів будування своєї кар´єри.

Із запропонованих дій, що містила вправа «Шлях до успіху»,  випускники складали власний шлях до життєвого успіху, під час вправи «Оголошення-реклама» вчилися рекламувати себе як спеціаліста, виділяючи  особистісні та професійні якості.

Захід був  пізнавальним для молоді, адже вони дізнались, як правильно себе презентувати, як укладати резюме, що може бути джерелом пошуку інформації про роботу. 

Світлана КОВАЛЕНКО,

соціальний педагог

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я